Only High Beams Go On- No Low Beams - Ford Explorer Forum - Forums for Ford Explorer Enthusiasts
Ford Explorer Forum - Forums for Ford Explorer Enthusiasts


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-03-2017, 09:46 AM   #1
susanao111
Junior Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 5
Only High Beams Go On- No Low Beams

Just replaced my entire steering column for my Ford Explorer 2002 XLT. Everything works fine except that only the high beams turn on and not the low beams. Is there a way to fix this without having to buy the entire turn signal lever? Please help. Thanks, Susan

susanao111 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
low and high beams on, steering column

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help! 1998 Low beams not working Buford 2nd Generation Explorers | 1995-2001 3 08-03-2017 10:57 AM
low beams not working. Not a fuse issue X98limitedX 2nd Generation Explorers | 1995-2001 12 08-03-2017 10:35 AM
Low beams not working cellvian106 2nd Generation Explorers | 1995-2001 7 08-03-2017 10:01 AM
Explorer 1996 Low Beams Problem gosorioz 2nd Generation Explorers | 1995-2001 2 01-28-2014 09:22 AM
Foglights on with high beams 2nd Generation Explorers | 1995-2001 0 12-31-1969 07:00 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 04:39 AM.


ExplorerTalk.com is in no way associated with or endorsed by Ford Motor Company.

 

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0